Nyhetsändningar över nätet

Abendschau | rbb
Kommentar: Tyskt nyhetsprogram, från Berlin. Ingen livesändning för dom som bor utanför Tyskland, men dom lägger upp varje tv-avsnitt på nätet så man kan se den.
CBS Evening News with Norah O’Donnell
Kommentar: Amerikansk nyhetskanal. Är ingen livefeed utan det är ett nyhetsprogram som dom lägger upp här på nätet.
Der WELT-Livestream – ehemals N24
Kommentar: Tysk nyhetskanal. Deras livestream är tydligen regionspärrad så att bara de som är innanför Tysklands gränser kan titta på den. WELT är en tysk nyhetstidning/nyhetshemsida baserad i Berlin som produceras av Axel Springer SE (Deutschland) förlag (Text från Wikipedia).
DW Deutsch – YouTube
Kommentar: En tysk nyhetskanal som heter Deutsche Welle. Länken är till deras YouTube hemsida där det finns en livestream, där pratar dom på tyska men det finns även en livestream där de pratar på engelska.
euronews (deutsch) – YouTube
Kommentar: En europeisk nyhetskanal. Länken är till deras YouTube hemsida, där det finns en livestream, där dom pratar tyska men de har även en där de pratar engelska.
FRANCE 24 English – YouTube
Kommentar: En fransk nyhetskanal. Länken är till deras YouTube hemsida där det finns en livestream, där de pratar på engelska. Kanske kan vara något att titta på ibland om vad som händer i Frankrike, och andra länder som dom också rapporterar om.
Heute 19:00 – ZDF
Kommentar: Tyskt nyhetsprogram. Det är ingen livestream utan man får titta på sändningen här senare när den läggs upp på nätet av dem.
Live news stream: Watch CBSN – free 24/7 online streaming news – CBS News
Kommentar: En amerikansk nyhetskanal. Tror att det växlar mellan att ibland ha livesändning och ibland inspelade nyhetsinlägg. Har inte tittat tillräckligt länge ännu för att avgöra hur ofta dom kör repriser på tidigare nyhetsinslag. Det får bli när jag har lust och ork.
Live Streaming News Video – ABC News
Kommentar: Amerikansk nyhetskanal. Kanske något att titta på ibland om vad som händer i USA. Tydligen är sändningen inte alltid igång, i alla fall inte i Sverige, så man får kolla då och då om det är någon nyhetssändning eller inte.
OE24.TV – YouTube
Kommentar: Österrikiska nyheter. Länken är till deras Youtube hemsida där deras livesändning finns, förutom på deras hemsida. Vet inget om denna sida så jag får se om nyheterna i den är bra eller inte.
rbb24 | rbb
Kommentar: Tyskt nyhetsprogram, från Berlin. Ingen livesändning här heller, för dom som bor utanför Tyskland, men dom lägger också upp varje sändning på nätet.
RTL.de | Nachrichten, die bewegen
Kommentar: Nyheter från Tyskland av tv-kanalen RTL.
Reuters TV
Kommentar: Reuters TV är en video nyhetskanal från USA.
Sky News – YouTube
Kommentar: Engelsk nyhetskanal som har en livestream på deras YouTube hemsida. Jag kollar på den eftersom BBC News inte har en livesändning på internet som man kan se på utanför Storbritannien.
Livestream | tagesschau.de
Kommentar: Tagesschau är en tysk nyhetssändning/program i ARD som produceras av ARD-aktuell och som visas flera gånger dagligen i tv-kanalen Das Erste. Deras viktigaste sändning är huvudsändningen klockan 20 (Text från Wikipedia) och den tittar jag oftast på när jag vill veta vad som händer i Tyskland

Citat
Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws.
”The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy”
Douglas Adams