Tiden går fort när man har roligt, men även nu..

Hoppsan, har tiden gått så fort att det är över ett år sen jag skrev här sist?! Tydligen, eller så är det dags att jag putsar mina glasögon.

Här är jag brutalt ärlig (vilket jag är oftast, och det är ibland bra och ibland inte så jätte smart):
Har sovit bort helgen och har inte varit ute i det fina vädret alls. Sitter nu och äter flera smörgåsar och dricker coca-cola för att få upp energin igen. För det blev ännu en helg som förra, tyvärr.
Sitter framför datorn, som någon artikel på aftonbladet föreslog genom att göra något man tycker är roligt, men känner inte för att göra något mer än planlöst surfa runt, trots att jag har Netflix och flera filmer jag ska se och även avsnitt av Elementary jag inte har sett ännu, och jag gillar verkligen den serien.
Som att man väntar på något: Ja, precis!. Vet inte vad, okej om det ska vara så så vet jag exakt vad jag väntar på som t ex en kvinna i blanka leggings som knackar på och vill hjälpa mig komma igång med livet igen och som man kan krama och pussa, men jag vet nu efter 20 år att så kommer det inte att bli av sig själv. Vissa kan släppa en synål och folk kommer direkt och andra av oss kan släppa en anvil (städ låter bättre på engelska) och det dyker inte upp någon ens efter att ha släppt den flera gånger.
Har kommit på sätt att nå ut till andra genom att till exempel göra två podcasts om två olika ämnen som det inte finns någon som gör just nu i sverige, men kommer jag igång med det, nej.

Så är det! Like it or not, så är mitt liv just nu!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.