Dagarna går..

Vilket är skönt men dom går inte åt det hållet jag vill. Men har i alla fall försökt ändra på den saken lite grann. Har nämligen nyligen lagt in denna text på en del hemsidor:
Kvinna sökes: agnostiker/ateist, ointresserad av idrott, väldigt långhårig, gillar att sminka sig, gillar tajta kläder, gillar mysiga hemmakvällar, gillar promenader, gillar att spela dataspel, har humor, är lugn, motionerar (ogillar starkt det ordet) någotsånär regelbundet, gillar att bli videofilmad, är klurig av sig, gillar långa sovmorgnar, är nattmänniska, gillar historia, gillar kryddig mat. 🙂 och hoppas nu på svar. Du som är kvinna, mellan 30 – 40, och som läser detta här kan gärna också skriva till mig, på mailadressen: andreas@stasiak.info. Eftersom jag har social fobi så är det inte att bara gå ut på krogen eller andra ställen för att möta kvinnor så jag tänkte jag testar det här och ser vad som händer.
Är fortfarande på samma arbetsplats sen förut, och kommer vara det till början av november. Får se om Arbetsförmedlingen går med på vad jag vill göra sen.
Dags att nu lägga mig horisontellt och lyssna på ljudboken Liftarens guide till galaxen. Uppläsare är Stephen Fry!

Där försvann inspirationen till att skriva mer och klockan är inte mycket egentligen, eftersom en annan är nattuggla, men måste ju upp imorgon i tid, så nu stänger jag ner datorn för ikväll.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.