Sakta sakta sakta åt rätt håll..

Arbetstränar på Samhall. Känns ok, mest som en social träning, i alla fall så här i början. Alltså att komma igång med fasta tider (vilket jag misslyckas med just nu för egentligen skulle jag nu ligga i sängen) och sådant.
Får hjälp på annat håll också för saker som inte fungerar i lägenheten och ska sen få hjälp med sådant som inte fungerar, utanför lägenheten.

Har nu lagt in info om mig på 3 sidor får vi se om någon är intresserad av att skriva till mig baserat på det jag har skrivit där. Har lagt till info på en sida om ett av mina projekt. Ska bli intresserad av att se om någon vill vara med på det projektet. Fast jag tror att jag får skriva till dom, som eventuellt kan vara intresserade direkt, och se vad dom svarar.

Gillar inte att ha en bilförsäkring (3800kr/halvår) som ska betalas som äter upp större delen av aktivitetsbidraget. Så det ska jag kolla upp och byta försäkringsbolag.

Annars går dagarna sin gamla vanliga gång. Mycket regn och för lite värme just nu bara. Även om jag inte direkt är ute ofta ändå.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.