Progress..

Har varit ute och gått varje dag. Okej, kanske inte precis varje dag men väldigt väldigt ofta. Nödvändigt ont kan man säga. Lagade en sås, en tomatsås, för första gången på flera år. I det stora hela smakade den gott och jag blev inte matförgiftad och det är ju alltid ett plus att inte bli det. Smakade inte helt som jag minns den och som jag ville, men det blir väl bättre desto fler gånger jag gör den. Ska bara försöka komma på vad jag kan öka eller minska mängd av så att det smakar som jag vill. Desto sämre har det gått med städningen och sociala fobin och depressionen. Men det har börjat kännas bättre nu för nu har det börjat, i alla fall lite, att bli ljusare och även varmare ute. Så det känns som att det är dags att försöka att ta tag i städningen o sociala fobin åter igen. Det första är väl att skriva upp det som ska göras och sen göra någon form av schema. Ska bara komma på vad som jag kan använda som morot som belöning när jag har gjort dom sakerna som jag ska. För att bara känna tillfredsställelse över att känna att sakerna är gjorda är inte tillräckligt. Inte just nu i alla fall. Har ett annat projekt jag verkligen också vill komma igång med! Vissa vet redan vilken det är och dom som inte vet får väl skriva här och fråga så får vi se om jag svarar dom på den frågan.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.