Händelser sen senast

Ja, vad kan jag skriva som jag inte redan skrivit. Inget egentligen, tyvärr. Skönt att sommaren är här i alla fall och att det enda man behöver ta på sig är ett par skor så är man färdigklädd. Inga vantar, mössor eller halsdukar och sådant. Så skönt att slippa det. Ska börja videoblogga men kommer nog inte att lägga upp dom här utan på ett annan hemsida. Vill ni veta vart så får ni mejla mig och fråga. Annars flyter dagarna på som vanligt och jag är lika inaktiv som vanligt. Väldigt svårt att hitta motivationen. Ska väl gå ut på helgerna och utnyttja bänkarna som finns här på innegården lite mer än förra sommaren. Får ta med en bok och läsa samtidigt. Köpte dessa böcker nyligen:
Jennifer Government av Max Barry
Neuromancer och Spook country av William Gibson
Dead shot och Clean kill av Gunnery Sgt. Jack Coughlin
Snow crash av Neal Stephenson
The ware tetralogy av Rudy Rucker
Sen är det ju rent allmänt att jag bör vara ute mer än jag är nu men eftersom jag inte har någon som kan dra ut mig så går det trögt att vara ute mer än nödvändigt.
Det får räcka med text för denna gång!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.